1Цибулю та моркву очистити. Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на крупній або середній тертці.
2М'ясо промити, нарізати шматочками по 2-3 см, обсмажувати в режимі «Випічка» 2-5 хвилин до зміни кольору.
3Додати цибулю і моркву, тушкувати 5-7 хвилин.
4Залити водою (400-600 мл, в залежності від кількості м'яса), попередньо розчинивши в ній борошно, додати сіль і спеції, перемішати та встановити режим «Тушкування» на 1,5-2 години.
5Покласти в чашу пасту, налити стільки води, щоб вона повністю закривала макарони, за необхідності додати сіль.
6Після того як макарони розм'якнуть, все перемішати. Переключити на режим «Плов» і залишити до готовності.