Чіхіртма з баклажанів з помідорами

    

28 Січня, 2017

365 рецептов грузинской кухни

Ingredients

Баклажани - 4 шт.

Помідори - 4 шт.

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Яйця - 8 шт.

Часник - 4 зубчики

Кінза - 4 гілочки

Олія - 2 ст. ложки

Сіль

Directions

1Баклажани очистити, нарізати кружальцями та обсмажити на олії. Помідори нарізати тонкими кільцями, ріпчасту цибулю подрібнити та обсмажити окремо.

2У сковороду викласти шарами: баклажани, цибулю, помідори, товчений часник, подрібнену зелень кінзи. Кожен шар трохи посолити.

3Яйця збити та залити ними інгредієнти. Довести до готовності на середньому вогні.

На першу страву не схоже

00:00