Чіхіртма з курки із зеленню перші страви грузинська кухня 13 Грудня, 2016 365 рецептов грузинской кухни Cook: 1 hr 45 mins Ingredients Курка - 1 шт. Цибуля ріпчаста - 3 шт. Борошно - 2 ст. ложки Яйця - 5 шт. Масло вершкове - 2 ст. ложки Кінза - 1 пучок Петрушка - 1 пучок Перець Сіль Directions 1Відварювати курку цілком 1,5 години, періодично знімаючи пінку. 2Ріпчасту цибулю подрібнити, потушкувати, додати розведене в бульйоні борошно, подрібнену зелень кінзи, залити бульйоном, посолити, поперчити та довести до кипіння. 3Заправити суп яйцями, додати шматки курки, подрібнену зелень петрушки та варити ще 5 хвилин. 00:00