Шарлотка з вишнею та смородиною

    

8 Лютого, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Prep: 15 mins
  • Cook: 1 hr 20 mins

Ingredients

Борошно - 200 г

Цукор - 150 г

Вишня без кісточок - 100 г

Смородина чорна - 100 г

Яйця - 4 шт.

Сода - 0,3 ч. ложки

Олія

Сіль

Directions

1Смородину вимити, перебрати, змішати з вишнею.

2Яйця змішати з цукром, збити міксером до піни. Додати в піну соду, сіль, перемішати. Ввести в суміш борошно, перемішати. Тісто змішати з вишнею та смородиною.

3Дно чаші мультиварки застелити папером для випікання, змастити олією, влити тісто. Встановити режим «Випічка» на 60-80 хвилин.

4Готову шарлотку покласти на тарілку, нарізати шматочками та подавати на стіл.

00:00