Шарлотка з сиром (творогом) і аґрусом

    

7 Лютого, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Цукор - 450 г

Борошно - 400 г

Сир (творог) - 300 г

Аґрус - 200 г

Масло вершкове - 50 г

Яйця - 6 шт.

Олія

Апельсинова цедра

Аніс

Цукрова пудра

Directions

1Аґрус вимити, обсушити, перебрати. Сир (творог) розім'яти виделкою, змішати з вершковим маслом і 100 г цукру, аґрусом.

2Яйця змішати з рештою цукру, збити міксером до піни. Ввести в неї борошно, цедру, аніс, перемішати.

3Дно чаші мультиварки вистелити папером для випікання. Змастити його олією. Покласти в чашу мультиварки сир з аґрусом, залити тістом. Встановити режим «Випічка» на 60-80 хвилин.

4Готову шарлотку покласти на тарілку, посипати цукровою пудрою, нарізати шматочками та подавати на стіл.

00:00