Шаурма з грудкою на пару

  ,   

25 Лютого, 2018

1000 советов кулинару 2016 №2 (октябрь)

  • Cook: 20 mins

Ingredients

Курка - 0,5 грудки

Лаваш - 1 шт.

Капуста пекінська - 2 листи

Помідори - 1 шт.

Огірки - 0,5 шт.

Зелень свіжа

Йогурт або легкий майонез - 1,5 ст. ложки

Directions

1ЙОГУРТОВИЙ СОУС: Додати в йогурт свіжу рубану зелень і перемішати.

2Змастити лист лаваша легким майонезом або соусом з йогурту.

3Укласти на лаваш листя пекінської капусти, свіжу зелень, скибочки огірка, помідора та курячої грудки, приготованої на пару.

4Згорнути лаваш традиційним способом, надаючи йому форму запечатаного рулету.

5Подавати одразу ж.

00:00