Шаурма з грудкою на пару закуски, страви з птиці на пару 25 Лютого, 2018 1000 советов кулинару 2016 №2 (октябрь) Cook: 20 mins Ingredients Курка - 0,5 грудки Лаваш - 1 шт. Капуста пекінська - 2 листи Помідори - 1 шт. Огірки - 0,5 шт. Зелень свіжа Йогурт або легкий майонез - 1,5 ст. ложки Directions 1ЙОГУРТОВИЙ СОУС: Додати в йогурт свіжу рубану зелень і перемішати. 2Змастити лист лаваша легким майонезом або соусом з йогурту. 3Укласти на лаваш листя пекінської капусти, свіжу зелень, скибочки огірка, помідора та курячої грудки, приготованої на пару. 4Згорнути лаваш традиційним способом, надаючи йому форму запечатаного рулету. 5Подавати одразу ж. 00:00