шашлик
шашлик

Шашлик «Азія»

    

19 Червня, 2018

Школа кулинара 2016 №6 Шашлыки и гриль

Ingredients

Яловичина - 800 г

Соус соєвий - 50 мл

Соус чилі - 30 г

Соус сливовий - 30 г

Олія кунжутна - 1 ч. ложка

Часник - 4 зубчики

Імбир - подрібнений корінь

Кінза - 1 пучок зелені

Сіль

Directions

1М'якоть яловичини нарізати шматочками.

2МАРИНАД: Змішати соуси з кунжутною олією, товченим часником і тертим імбиром.

3М'ясо покласти в каструлю, перемішати з маринадом і залишити в холодному місці на 10‑12 годин.

4Потім нанизати м'ясо на шампури та готувати над розжареним вугіллям на мангалі, повертаючи шампури навколо своєї осі.

5Подавати із зеленню кінзи та рисом на гарнір.

00:00