1Яловичину, свинину та телятину порізати на пласти товщиною 1‑1,5 см. Кожен шматок відбити, посолити, порізати маленькими квадратами. Копчене сало порізати кубиками.
2Замочити на ніч шматки м'яса в суміші з вина, солі, перцю, нарізаної цибулі.
3Частину ріпчастої цибулі очистити та нарізати товстими кільцями.
4Чергуючи шматок яловичини, шматок копченого сала, кружальце цибулі, шматок свинини, копчене сало, цибулю і так само далі, нанизати на дерев'яні шпажки для шашлику.
5Шашлики обсмажити з усіх боків до утворення скоринки. Можна готувати шматки м'яса в сковороді, обсмажити з усіх боків, а потім додати трохи води та тушкувати 30 хвилин на малому вогні.