Шашлик з форелі

    

20 Грудня, 2016

365 блюд для аэрогриля

  • Prep: 12 hrs
  • Cook: 40 mins

Ingredients

Форель - 500 г філе

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Вино біле - 100 мл

Вільхова стружка

Спеції для риби

Сіль

Directions

1Філе форелі нарізати шматочками середньої величини. Цибулю та моркву нашаткувати.

2Змішати овочі та рибу в глибокій ємності, посолити, додати спеції, біле вино та поставити в холодне місце на 12 годин.

3Рибу нанизати на шампури.

4Змочену у воді вільхову стружку покласти на дно аерогрилю. Готувати 40 хвилин на середній швидкості при температурі 200°С.

00:00