Шашлик з червоної риби

    

21 Грудня, 2016

365 блюд для аэрогриля

  • Prep: 15 mins
  • Cook: 40 mins

Ingredients

Червона риба (горбуша) - 500 г філе

Майонез - 200 мл

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Вільхова стружка - 100 г

Морква - 1 шт.

Спеції для риби

Сіль

Directions

1Філе риби нарізати шматочками середньої величини. Кожен посолити, змастити майонезом і натерти спеціями.

2На шампури по черзі нанизати шматочки риби, моркви, кільця цибулі.

3Змочену у воді вільхову стружку покласти на дно аерогрилю. Шампури покласти на середню і верхню решітки. Готувати 40 хвилин при температурі 230°С на середній швидкості.

00:00