Шашлик курячий з кабачком

    

3 Лютого, 2017

365 блюд для аэрогриля

  • Prep: 4 hrs
  • Cook: 40 mins

Ingredients

Курка - 2 окрочка

Помідори - 2 шт.

Цибуля ріпчаста - 4 шт.

Кабачки - 2 шт.

Вино - 100 мл

Вільхова стружка - 100 г

Перець

Сіль

Directions

1Куряче м'ясо нарізати шматочками, вимочити у вині, посолити, поперчити.

2Цибулю подрібнити та змішати з курячим м'ясом. Дати м'ясу настоятися в вині 4 години.

3Кабачки очистити від шкірки, видалити насіння, нарізати шматочками та варити до напівготовності.

4Помідор нарізати дольками, цибулю - кільцями.

5Дно аерогрилю вистелити вільховою стружкою. На шампури нанизати шматочки м'яса, кабачкыв, помідорів і цибулі. Готувати 40 хвилин при температурі 250°С.

00:00