курячий шашлик «Шик Харадзюку»
курячий шашлик «Шик Харадзюку»

Шашлик курячий «Шик Харадзюку»

    

2 Травня, 2018

Donna Hay magazine №91 2017 February - March

  • Prep: 2 hrs 10 mins
  • Cook: 20 mins

Ingredients

Курка - 1 кг філе стегна

Шпажки дерев'яні - 6 шт.

Олія - 1 ст. ложка

ДЛЯ МАРИНАДУ:

Паста васабі - 1 тюбик 43 г

Соєвий соус - 4 ст. ложки

Саке - 1 ст. ложка

Мед - 1 ст. ложка

Зелена цибуля - 1 пучок

Directions

1Замочити шпажки не менше ніж на 20 хвилин.

2МАРИНАД: Змішати в миці васабі, соєвий соус, саке, мед, олію та дрібно нарізану зелену цибулю.

3Маринувати курку 2 години.

4Курку нанизати на шпажки, покласти на добре змащене олією деко. Запікати у розігрітій до 220°С духовці 15 хвилин або до золотисто-коричневого кольору.

5Змастити курку маринадом і запікати ще 1‑2 хвилини, дістати з духовки та подати.

Гострота васабі при нагріванні зменьшується.

00:00