Шашлик
Шашлик

Шашлик на сковороді

    

7 Вересня, 2018

50 рецептов китайской кухни

Ingredients

Баранина - 1 кг

Цибуля ріпчаста - 150 г

Перець болгарський - 200 г

Помідори - 50 г

Яблука - 50 г

Соєвий соус - 25 г

Вино або коньяк - 25 г

Крохмаль - 15 г

Яйця - 1 шт.

Олія - 150 г

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1М'якоть баранини нарізати скибочками завдовжки 3 см, завтовшки 6 мм. Ріпчасту цибулю нашаткувати кільцями. Болгарський перець нарізати скибочками, яблука, помідори дрібно нарізати.

2Скибочки баранини покласти в посуд, додати цибулю, яблука, помідори. Влити соєвий соус, вино, посолити та посипати меленим перцем, добре перемішати. Збити яйце з крохмалем, влити в посуд, перемішати та замаринувати продукти.

3На короткі шампури нанизати скибочки цибулі, баранини, болгарського перцю.

4Сковороду поставити на вогонь, влити олію, сильно розігріти і один до одного укласти шашлик на шампурах. Обсмажити один бік, перевернути, обсмажити інший.

00:00