Шашлик татарський страви з м'яса здорове харчування 22 Липня, 2018 169 рецептов для хорошей памяти и ясного ума (Еда, которая лечит) Ingredients Баранина - 800 г Помідори Олія - 4 ст. ложки Цибуля - 3 шт. Лимони - 1 шт. Зелень петрушки Сіль Directions 1Шматки баранини очистити від плівок і сухожиль, вимити, нарізати плоскими скибочками. 2МАРИНАД: Змішати нарізану цибулю, олію, сіль і лимонний сік. 3Шматки м'яса обваляти у маринаді та залишити в ньому на ніч в холодильнику. 4Потім кожну скибочку баранини згорнути в трубочку, надіти на шампури, між шматочками м'яса на шампур надіти четвертинки помідорів. 5Шашлик смажити, швидко повертаючи шампури на вогні, до появи коричневої скоринки. 6Перед подачею шашлик можна посипати рубаною зеленню і скропити лимонним соком.Дієта для поліпшення пам'яті 00:00