шашлик
шашлик

Шашлик татарський

    

22 Липня, 2018

169 рецептов для хорошей памяти и ясного ума (Еда, которая лечит)

Ingredients

Баранина - 800 г

Помідори

Олія - 4 ст. ложки

Цибуля - 3 шт.

Лимони - 1 шт.

Зелень петрушки

Сіль

Directions

1Шматки баранини очистити від плівок і сухожиль, вимити, нарізати плоскими скибочками.

2МАРИНАД: Змішати нарізану цибулю, олію, сіль і лимонний сік.

3Шматки м'яса обваляти у маринаді та залишити в ньому на ніч в холодильнику.

4Потім кожну скибочку баранини згорнути в трубочку, надіти на шампури, між шматочками м'яса на шампур надіти четвертинки помідорів.

5Шашлик смажити, швидко повертаючи шампури на вогні, до появи коричневої скоринки.

6Перед подачею шашлик можна посипати рубаною зеленню і скропити лимонним соком.

Дієта для поліпшення пам'яті

00:00