Шашлик із м’яса кабана та дикого козла страви з м'яса гриль, для пікніка 27 Серпня, 2018 50 рецептов для охоты и рыбалки Ingredients М'ясо (краще ниркову частину туші або м'якоть задньої ноги) - 500 г Цибуля - 2 шт. Зелена цибуля - 100 г Помідори - 200 г Огірки - 200 г Масло вершкове - 1 ст. ложка Лимони - 1 шт. Маринад - 350 г Жир Directions 1Промариноване м'ясо нарізати невеликими шматками, нанизати на шампури або обкоровані гілки, змащені жиром, упереміж з кільцями цибулі завтовшки 1 см. 2Смажити над гарячим вугіллям без полум'я 20‑30 хвилин, періодично повертаючи. Можна засмажити шашлик і на сковороді. 3Готовий шашлик покласти на блюдо, полити олією та гарнірувати зеленою цибулею, огірками та помідорами, нарізаними дольками, шматочками лимона. До шашлику подати відварний рис. 00:00