Шечаманди з мацоні
Шечаманди з мацоні

Шечаманди з мацоні

    

2 Лютого, 2017

50 рецептов грузинской кухни

365 рецептов грузинской кухни

Ingredients

Мацоні (кисле молоко) - 1 л / 2 л

Вода - 0,5 л / 1 л

Борошно - 2 ст. ложки / 4 ст. ложки

Цибуля ріпчаста - 4 шт. / 6 шт.

Масло вершкове - 100 г

Яйця - 3 шт. / 4 шт.

М'ята + кінза + кріп - 2 ст. ложки зелені / по 2 гілочки

Directions

ВАРІАНТ 1:

1Нашатковану цибулю потушкувати в маслі.

2Мацоні розвести водою, поступово підливаючи її, збити до однорідної маси.

3У невеликій кількості цієї маси розвести борошно, з'єднати з іншою частиною, посолити та влити в каструлю з тушкованою цибулею. Варити після закипання 15 хвилин.

4Після, безперервно помішуючи, ввести збиті яйця. Як тільки вони почнуть згортатися, зняти з вогню.

5При подачі на стіл посипати зеленню.

ВАРІАНТ 2:

1Мацоні розвести водою, додати борошно, розведене в частині цієї суміші, обсмажену на маслі цибулю та варити 20 хвилин.

2Ввести яйця, додати подрібнену зелень, посолити, поперчити та потримати на вогні до готовності.

00:00