Шинка з печінки індички

  

19 Грудня, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Prep: 1 hr 30 mins
  • Cook: 2 hrs

Ingredients

Індича печінка - 500 г

Сало солоне - 250 г

Манна крупа - 200 г

Яйця - 5 шт.

Морква - 3 шт.

Цибуля червона - 3 шт.

Часник - 3 зубчики

Базилік

Барбарис

Кардамон

Кунжут

Вода

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Овочі вимити й очистити. Печінку вимити, перекрутити разом з салом і овочами на м'ясорубці. Додати в фарш базилік, барбарис, кардамон, кунжут, посолити, поперчити, ретельно перемішати. Потім додати манну крупу і ще раз перемішати, залишити настоятися на 1 годину.

2Перекласти суміш в пакет для запікання, щільно утрамбувати, закріпити край.

3У чашу мультиварки покласти силіконовий килимок, на нього викласти пакет, залити пакет повністю водою. Встановити режим «Тушкування» на 2 години.

4Після звукового сигналу дістати пакет, охолодити до кімнатної температури, прибрати в холодильник на кілька годин.

5Акуратно розрізати пакет, нарізати шинку та подавати на стіл.

00:00