Шинка куряча

    

20 Грудня, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Курка - 1 кг філе

Волоські горіхи - 50 г

Желатин - 10 г

Часник - 3 зубчики

Перець болгарський - 1 шт.

Аніс

Куркума

Вода

Перець духмяний

Перець білий мелений

Сіль

Directions

1М'ясо нарізати невеликими шматочками. Часник очистити, роздавити в часнокодавилці. Перець болгарський вимити, очистити, дрібно нарізати.

2Змішати м'ясо, часник, сухий желатин, аніс, куркуму, болгарський перець, подрібнені горіхи, поперчити, посолити. Перекласти все в пакет для випікання, щільно утрамбувати, закріпити краї.

3Покласти в чашу мультиварки силіконовий килимок, викласти пакет з м'ясом, налити води, щоб пакет був покритий повністю. Встановити режим «Варка» на 1,5-2 години.

4Після звукового сигналу дістати пакет, охолодити до кімнатної температури, прибрати в холодильник на кілька годин.

5Акуратно розрізати пакет, вийняти і нарізати шинку, подавати на стіл.

00:00