Шніцель вегетаріанський з печеного перцю

    , ,

7 Квітня, 2018

Вегетарианский стол (Семь поварят)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Перець солодкий - 1 кг

Бринза - 300 г

Яйця - 2 шт.

Масло вершкове - 5 ст. ложок

Борошно або сухарики мелені - 4 ст. ложки

Петрушка - 6 ст. ложок рубаної зелені

Листя зеленого салату

Сіль

Directions

1Перець спекти, очистити від шкірки та насіння, дрібно нарізати і посолити.

2Бринзу подрібнити і змішати з яйцями та зеленню петрушки.

3З'єднати суміш з бринзи з нарізаним перцем і добре перемішати.

4Сформувати круглі та злегка приплюснуті коржі, обваляти їх у борошні або мелених сухарях, обсмажити на маслі до золотисто-коричневої скоринки.

5При подачі викласти на листя салату.

00:00