рибний шніцель
рибний шніцель

Шніцель з осетрини у грибному соусі

    

13 Липня, 2018

169 рецептов для хорошей памяти и ясного ума (Еда, которая лечит)

Ingredients

Осетрина - 1 кг

Масло - 150 г

Борошно - 100 г

Гриби білі сухі - 40 г

Олія - 1 ст. ложка

Вершки - 1,5 склянки

Бульйон рибний або вода - 1,5 склянки

Зелений горошок

Directions

1Філе великої риби порізати скибочками завтовшки в палець, потім викласти скибочки у глибоку сковороду в ряд, залити 0,5 склянки бульйону або води, закрити кришкою, поставити на малий вогонь і тушкувати до готовності.

2СОУС: Гриби очистити і вимити, потім варити до готовності, дрібно нарізати і тушкувати в олії. Борошно розтерти з маслом, додати гарячий рибний бульйон або воду, вершки та гриби, все разом тушкувати кілька хвилин, потім трошки остудити та збити, доводячи до консистенції сметани.

3Зверху на приготовані рибні шніцелі викласти соус і поставити в холодильник, посипавши попередньо зеленим горошком.

Дієта для поліпшення пам'яті

00:00