Шпинат, запечений з яйцем
Шпинат, запечений з яйцем

Шпинат по-грузинськи

  , ,   

28 Серпня, 2018

50 рецептов грузинской кухни

Ingredients

Шпинат - 1 кг + кілька свіжих листочків

Масло вершкове - 120 г

Яйця - 7 шт.

Зелена цибуля - 100 г або

Цибуля ріпчаста - 80 г

Петрушка - 1 ст. ложка зелені

Перець червоний мелений

Сіль

Directions

1Шпинат перебрати, вимити, залити водою, дати закипіти, віджати, з'єднати з трохи обсмаженою цибулею, зеленню петрушки та свіжим шпинатом. Потушкувати в маслі. Приправити сіллю та перцем.

2Яйця збити, поперчити, посолити, вилити на масу зі шпинату.

3Поставити в духовку, щоб яєчна маса запеклася.

00:00