щука смажена на вогнищі
щука смажена на вогнищі

Щука смажена

    ,

30 Серпня, 2018

50 рецептов для охоты и рыбалки

Ingredients

Щука - 200 г

Шпик - 10 г

Масло вершкове - 10 г

Волоські горіхи очищені - 20 г

Цибуля - 1 шт.

Вино сухе біле - 40 г

Картопля - 150 г

Лавровий лист - 2 шт.

Лимон - 10 г

Гвоздика - 5 бутонів

Борошно - 20 г

Зелень петрушки

Кмин

Черемша

Цукор

Кориця

Зелена цибуля

Directions

1Підготовлену щуку розділити на порції, посолити, поперчити, посипати цукром, нашпигувати салом, вкласти гвоздику, посипати корицею, обваляти у борошні та разом із волоськими горіхами обсмажувати на вершковому маслі 8 хвилин.

2Перевернути рибу, додати лавровий лист, кільця цибулі, залити вином, накрити кришкою і смажити 5‑6 хвилин, але підняти над багаттям, щоб послабити вогонь.

3На кожну порцію покласти по кружальцю лимона, на гарнір подати салат із вареної картоплі, вершкового масла та зелені.

00:00