Щі зелені з кропивою

    

25 Вересня, 2016

Русская кухня (Семь поварят)

  • Cook: 25 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Бульйон м'ясний або овочевий - 700 г

Кропива молода - 400 г

Щавель - 100 г

Картопля - 200 г

Яйця - 2 шт.

Сметана - 50 г

Зелень кропу і петрушки

Перець чорний мелений

Directions

1Кропиву обдати окропом, порубати разом зі щавлем.

2Картоплю нарізати кубиками, яйця збити.

3У киплячий бульйон покласти картоплю і зварити, посолити, поперчити, додати кропиву і щавель, довести до кипіння.

4У готові щи при безперервному помішуванні влити яйця, дати закипіти.

5Подавати зі сметаною, посипавши рубаною зеленню.

00:00