Щі зелені з кропивою перші страви російська кухня 25 Вересня, 2016 Русская кухня (Семь поварят) Cook: 25 mins Yields: 4 порції Ingredients Бульйон м'ясний або овочевий - 700 г Кропива молода - 400 г Щавель - 100 г Картопля - 200 г Яйця - 2 шт. Сметана - 50 г Зелень кропу і петрушки Перець чорний мелений Directions 1Кропиву обдати окропом, порубати разом зі щавлем. 2Картоплю нарізати кубиками, яйця збити. 3У киплячий бульйон покласти картоплю і зварити, посолити, поперчити, додати кропиву і щавель, довести до кипіння. 4У готові щи при безперервному помішуванні влити яйця, дати закипіти. 5Подавати зі сметаною, посипавши рубаною зеленню. 00:00