юшка з рибою
юшка з рибою

Щі зелені з рибою

    ,

15 Квітня, 2017

100 рецептов для омоложения.
100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Риба морська - 1 кг

Щавель - 300 г

Шпинат - 300 г

Петрушка - 1 корінь

Селера - 1 корінь

Цибуля - 2 шт.

Морква - 2 шт.

Лавровий лист

Цибуля порей - 1 стебло

Перець - 3‑5 горошин

Цибуля зелена - 50 г

Борошно - 1 ст. ложка

Масло - 1 ст. ложка

Сметана - 100 г

Сіль

Перець мелений

Directions

1Підготовлену та випотрошену рибу розібрати на філе зі шкірою, але без кісток. Нарізати порційними шматками.

2З голів, хвостів і кісток приготувати бульйон, додавши спецій.

3Перебрані листя щавлю і шпинату відварити та протерти через сито разом з бульйоном.

4Нарізати дрібними кубиками моркву та нашаткувати ріпчасту цибулю. Злегка обсмажити і за 2 хвилини до закінчення смаження додати дрібно нарізану зелену цибулю.

5Шматки риби посолити, обваляти в борошні та обсмажити до напівготовності з обох боків.

6Процідити бульйон, в якому варилися рибні відходи, та з'єднати його з пюре зі шпинату і щавлю й обсмаженими овочами. Додати рибу, сіль і поварити все разом 10‑12 хвилин.

Дієта при гіпотонії

00:00