Щі зі свіжої капусти

    

7 Серпня, 2017

Дієта при гломерулонефриті, гострій нирковій недостатності

Ingredients

Капуста - 200 г

Ріпа - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Зелень свіжа

Цибуля порей

Помідори - 1 шт.

Лавровий лист

Directions

1Ріпу, моркву, петрушку, цибулю порей нарізати дольками або брусочками, трохи обсмажити, а далі тушкувати в сковороді в малій кількості води.

2Якщо щі готуються зі свіжими помідорами, то їх нарізати шматочками і покласти в каструлю одночасно з овочами.

3Капусту нашаткувати, покласти в киплячу воду, довести до кипіння, додати пучок свіжої зелені і варити ще 30-40 хвилин.

4За 5-10 хвилин до закінчення варіння заправити тушкованими коренеплодами, додати лавровий лист.

00:00