Щі зі свіжої капусти перші страви лікувальне харчування 7 Серпня, 2017 Дієта при гломерулонефриті, гострій нирковій недостатності Ingredients Капуста - 200 г Ріпа - 1 шт. Морква - 1 шт. Зелень свіжа Цибуля порей Помідори - 1 шт. Лавровий лист Directions 1Ріпу, моркву, петрушку, цибулю порей нарізати дольками або брусочками, трохи обсмажити, а далі тушкувати в сковороді в малій кількості води. 2Якщо щі готуються зі свіжими помідорами, то їх нарізати шматочками і покласти в каструлю одночасно з овочами. 3Капусту нашаткувати, покласти в киплячу воду, довести до кипіння, додати пучок свіжої зелені і варити ще 30-40 хвилин. 4За 5-10 хвилин до закінчення варіння заправити тушкованими коренеплодами, додати лавровий лист. 00:00