Щі з аджикою

    

15 Жовтня, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Свиняча кісточка з м'ясом - 1 шт.

Капуста білокачанна - ½ вилка

Картопля - 4-5 шт.

Цибуля - 2 шт. невеликі

Морква - 1 шт.

Томатна паста - 100 г

Аджика - ½ чайної ложки

Вода - 3-4 л

Перець чорний горошком

Сіль

Directions

1Капусту нашаткувати. Картоплю нарізати невеликими кубиками, цибулю - дрібно, моркву натерти на крупній тертці.

2У каструлю мультиварки налити воду і покласти свинячу кісточку. Готувати 3 години в режимі «Тушкування». Через 30 хвилин додати в бульйон чорний перець і сіль.

3Через 3 години кісточку з м'ясом вийняти, м'ясо відокремити, нарізати шматочками і відправити назад в мультиварку, додати нарізану кубиками картоплю і готувати ще 30 хвилин.

4Додати капусту, моркву, цибулю та суміш аджики з томатною пастою. Продовжувати готувати щі ще 1 годину в режимі «Тушкування».

5Щи з аджикою будуть смачніше, якщо залишити їх в мультиварці в режимі «Підігрів». Саме тоді смак щів вийде ще більш насиченим і яскравим.

00:00