Щі з квасолею

  

16 Квітня, 2017

Блюда с фасолью (Семь поварят)

  • Prep: 3 hrs
  • Cook: 2 hrs
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Свинина - 250 г м'якоті

Вода - 5 склянок

Квасоля - 100 г

Капуста квашена - 200 г

Морква - 1 шт.

Корінь петрушки - 1 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 головка

Томатна паста - 1 ст. ложка

Олія - 2 ст. ложки

Сметана - 0,5 склянки

Цукор - 0,5 ч. ложки

Лавровий лист - 1-2 шт.

Перець чорний горошком

Cіль

Directions

1Квасолю замочити в холодній воді на 2-3 години.

2М'ясо разом з квасолею залити водою, довести до кипіння і, знявши піну, варити бульйон на слабкому вогні близько 1 години.

3Моркву, петрушку та цибулю дрібно нарізати й обсмажити на 1 ст. ложці олії.

4Капусту потушкувати із залишками олії, томатною пастою, цукром і 0,25 склянки води до м'якості.

5Готове м'ясо вийняти та розрізати на порції.

6У бульйон покласти капусту, обсмажені овочі, перець, лавровий лист, посолити, варити суп ще 5 хвилин.

7При подачі покласти в кожну тарілку шматочок м'яса, сметану та посипати рубаною зеленню.

00:00