Щі з кислою капустою перші страви 14 Жовтня, 2016 Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто Cook: 1 hr 50 mins Yields: каструля 4 л Ingredients Яловичина - 700 г Картопля - 600 г Капуста кисла - 300 г Морква - 200 г Цибуля - 200 г Корінь петрушки або пастернаку Олія Лавровий лист Перець Сіль Directions 1М'ясо відварити до готовності (варити 1-1,5 години після закипання), потім нарізати невеликими шматочками і повернути в бульйон. 2Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на крупній тертці. 3Лук обсмажити на олії, додати моркву. 4Картоплю почистити, нарізати кубиками або брусочками, додати в киплячий бульйон і варити 5-7 хвилин. 5Додати капусту (якщо капуста сильно кисла, промити її в холодній воді), варити 10 хвилин. 6Додати обсмажені цибулю і моркву, слідом - корінь петрушки або пастернаку, перець, лавровий лист. Якщо необхідно, посолити. Варити до готовності картоплі. 00:00