юшка з рибою
юшка з рибою

Щі з рибою

    

14 Квітня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Мойва, осетрина або сом - 500 г

Цибуля - 100 г

Селера - 100 г

Капуста - 150 г

Томат-пюре - 30 г

Картопля - 150 г

Помідори - 150 г

Масло - 100 г

Молоко кисле - 120 г

Яйця - 2 шт.

Вода - 1,5 кг

Петрушка - 15 г

Лимон - 1 шт.

Перець червоний

Перець чорний

Борошно - 30 г

Directions

1Овочі промити, очистити, нарізати великими кубиками та зварити окремо в воді.

2Цибулю спасерувати на маслі, додати борошно, червоний перець, томат-пюре, а потім туди ж ввести і овочі.

3Очищену рибу нарізати на шматки та покласти в спасеровані овочі. Варити суп 15 хвилин.

4Покласти дрібно нарізану зелень петрушки. Заправити кислим молоком і яйцями, додати чорний перець і лимонну кислоту за смаком.

5Зазвичай суп подають гарячим, але якщо він приготовлений на вершковому маслі, його можна подавати і холодним.

00:00