щі
щі

Щі «Темноліські»

    

15 Серпня, 2018

50 рецептов для охоты и рыбалки

Ingredients

Яловичина - 150 г

Капуста квашена - 100 г

Гриби - 50 г свіжих або 4‑5 шт. сушених + 100 г солоних

Морква - 20 г

Картопля - 10 г

Ріпа - 25 г

Цибуля - 3 шт.

Селера - 1 корінь + пучок зелені

Петрушка - 1 корінь + пучок зелені

Лавровий лист - 2 шт.

Часник - 2‑3 зубчики

Перець чорний - 4 горошини

Кріп

Масло вершкове

Сметана

Сіль

Directions

1Яловичину разом із цибулиною, половиною моркви та коріння петрушки і селери залити холодною водою, довести до кипіння, знімаючи піну, і варити 45 хвилин.

2Потім бульйон процідити, коріння видалити.

3У глиняний горщик покласти квашену капусту, залити її окропом, додати вершкове масло, закрити та поставити у вугілля багаття без полум'я.

4Коли капуста пом'якшає, вийняти її та опустити в проціджений бульйон з яловичиною.

5Нарізати гриби та картоплю, дрібно нарізати цибулину, моркву, ріпу та коріння, додати лавровий лист, перець, сіль. Все спасерувати в невеликої ємності на вершковому маслі.

6На 8‑й хвилині пасерувания полити розливною ложкою гарячого бульйону та перекласти в киплячий бульйон. Додати дрібно нарізану цибулину, варити 5  хвилин.

7Зняти з вогню, заправити кропом і часником і дати настоятися 15‑20 хвилин, закутавши в тепле.

8Перед подачею в тарілки для щів покласти крупно нарізані солоні гриби, сметану та зелень.

00:00