суп курячий з сочевицею
суп курячий з сочевицею

Юшка сочевична

    

17 Серпня, 2018

365 рецептов французской кухни

Ingredients

Курча - 1 шт.

Вода - 1 л

Сочевиця - 200 г

Картопля - 5 шт.

Морква - 2 шт.

Петрушка - 1 корінь

Олія - 2 ст. ложки

Лавровий лист - 2 шт.

Кріп - 1 пучок

Сметана

Directions

1Курча нарізати шматочками, покласти в киплячу воду, через 5 хвилин додати сочевицю, через 30 хвилин - нарізану кубиками картоплю і варити ще 10 хвилин.

2Моркву нарізати кружальцями, цибулю і корінь петрушки подрібнити, все обсмажити на олії. Обсмажені овочі та лавровий лист додати в юшку, накрити кришкою та варити 15 хвилин.

3Подавати, прикрасивши зеленню і сметаною.

00:00