Яблука десертні

  

21 Лютого, 2018

Яблоки и груши. Лучшие рецепты домашних заготовок

Ingredients

Яблука - 2 кг

Мед - 100 г

Вода - 1 л

Яблучний сік (за бажання)

Сіль - 5 г

Мелісса (за бажання)

М'ята (за бажання)

Душиця (материнка) (за бажання)

Смородина червона і чорна (за бажання)

Малина (за бажання)

Горобина (за бажання)

Обліпиха (за бажання)

Directions

1ЗАЛИВКА: У киплячій воді розчинити мед і сіль, охолодити. Можна частину води замінити яблучним соком.

2Дрібні недозрілі яблука укласти в банки, за бажання в банки можна покласти мелісу, м'яту, материнку, ягоди червоної і чорної смородини, малини, горобини або обліпихи.

3Залити заливкою, закрити поліетиленовими кришками, зберігати на холоді.

00:00