Яблука, запечені з сиром і брусницею

    ,

1 Квітня, 2018

249 рецептов без жира (Еда, которая лечит)

Ingredients

Яблука

Сир (творог) знежирений

Брусниця свіжоморожена

Родзинки без кісточок - 50 г

Мед

Мак кондитерський

Directions

1У добре вимитих і обсушених яблук зрізати верхівки. Вийняти м'якоть ложкою, залишаючи стінки товщиною 5 мм.

2НАЧИНКА: Сир (творог) змішати з брусницею (свіжоморожену можна не розморожувати), медом і родзинками.

3Начинити яблука сирною масою, накрити зрізаними верхівками.

4Потім фаршировані яблука викласти на деко, поставити в жаростійку форму (налити на дно форми трохи води, щоб яблука не пересохли) і поставити в розігріту до 180°С духовку на 20 хвилин.

5Готові яблука перекласти на тарілки. Полити медом, посипати кондитерським маком.

00:00