Яблука, мочені з житнім борошном

  

23 Вересня, 2016

Ягоды и фрукты. Заготовки по-деревенски (Умная усадьба)

Ingredients

Яблука

ЗАЛИВКА:

Вода - 10 л

Цукор - 150 г

Сіль - 150 г

Борошно житнє - 150 г

Directions

1Яблука ретельно вимити.

2На дно посуду покласти листя чорної смородини, хрону або винограду, на них рядами укласти яблука. Зверху яблука знову закрити листям, покласти кружок і гніт.

3Приготувати заливку і заповнити нею посуд з яблуками.

4Залишити на 2-3 дні при кімнатній температурі, потім перенести в холодне місце при температурі 8-12°C.

5Зберігати при температурі 4-8°C. Періодично промивати гніт і видаляти цвіль.

Мочити можна в дерев'яному, скляному, керамічному посуді. Можна використовувати також мішки-вкладиші з харчової поліетиленової плівки.

00:00