яблуко, фаршироване родзинками
яблуко, фаршироване родзинками

Яблука фаршировані сиром (творогом) з манкою та сухофруктами

    ,

4 Червня, 2018

250 рецептов для здоровья печени и очищения организма (Еда, которая лечит)

Ingredients

Яблука - 5 шт.

Сухофрукти без кісточок - 20 г

Сир (творог) - 50 г

Манна крупа - 1 ст. ложка

Цукор - 1 ч. ложка

Directions

1Сир (творог) ретельно змішати з манною крупою і цукром.

2Сухофрукти промити та замочити в окропі на 15 хвилин.

3Потім сухофрукти дрібно нарізати і змішати з сирною масою.

4У яблук зрізати верхівку й акуратно вирізати серцевину, залишаючи цілісність яблука.

5Порожнину яблука заповнити сирною сумішшю, поставити яблука запікати в розігріту до 150°C духовку на 15 хвилин.

00:00