Яблука, фаршировані сиром (творогом) і сухофруктами десерти духовка, здорове харчування 12 Квітня, 2018 195 рецептов для здоровья позвоночника (Еда, которая лечит) Ingredients Яблука зелені - 5 шт. Сирна (творожна) маса - 150 г Родзинки - 5 ст. ложок Цукор - 2 ст. ложки Яйця - 2 шт. Масло вершкове - 1 ч. ложка Манна крупа - 1 ст. ложка Directions 1Яблука очистити від серцевини, зрізати верхівки. 2Яйце розбити, відокремити жовток від білка. 3Сирну масу змішати з родзинками, жовтком, цукром, манкою і вершковим маслом. 4Заповнити яблуко сирною масою, зверху закрити верхівками. 5Фаршировані яблука викласти на деко кришечками вгору та запікати в духовці 7‑10 хвилин при 200°С.Дієта для зміцнення хребта 00:00