1Нагріти оливкову олію в антипригарній сковороді на середньому вогні.
2Коли олія нагріється, розбити екологічно чисті яйця у 2 маленьких чаші. Обережно вилити яйця в сковороду, тримаючи кожну чашу як можна ближче до сковороди, щоб не порушити жовток. Готувати 3 хвилин або доки білки не затвердіють, але жовток залишиться рідким.
ГЛАЗУНЬЯ З ТВЕРДИМ ЖОВТКОМ:
1Смажити додатково 1-2 хвилини.
ХРУСТКА ЯЄЧНЯ:
1Смажити на сильному вогні. Готувати до затвердіння білків яєць і появи золотисто-коричневої хрусткої кромки.
ПЕРЕГОРНУТА ГЛАЗУНЬЯ
1Коли білки затвердіють, перегорнути яйця та готувати протягом ще 1 хвилини або доки жовтки не набудуть бажаної консистенції.