Яйця, фаршировані авокадо закуски, страви з яєць 8 Жовтня, 2016 Ingredients Авокадо - 1 шт. Яйця - 6 шт. Помідори - 3 шт. Цибуля ріпчаста - 1 шт. Зелений солодкий перець - 1 шт. Креветки - 130 г Лимонний сік - 1 ч. ложка Білий винний оцет - 1 ч. ложка Сіль Перець Перець каєнський - щіпка Салат-латук Коріандр - 1 ст. ложка Directions 1Яйця зварити круто, розрізати навпіл і вийняти жовтки. 2Розрізати авокадо навпіл, видалити кісточку і викласти м'якоть в міксер. 3Збити блендером м'якоть авокадо і жовтки до однорідності. 4Дрібно нашаткувати цибулю, солодкий перець і частину варених креветок і з'єднати. Додати лимонний сік, оцет, сіль, каєнський перець і розмішати. 5Нафарширувати яйця приготованою сумішшю, зверху викласти креветки, що залишилися. 6Викласти на блюдо дольки помідорів, листя зеленого салату і фаршировані яйця, зверху посипати коріандром. 00:00