Яйця, фаршировані оливками, каперсами редькою і анчоусами

  ,

27 Вересня, 2016

  • Yields: 12 порцій

Ingredients

Яйця - 6 шт.

Оливки зелені рубані - 2 ст. ложки

Каперси - 2 ст. ложки

Редька терта - 2 ст. ложки

Анчоусна паста - 1 ч. ложка

Майонез або салатна заправка - 1 ст. ложка

Йогурт - 1 ст. ложка

Петрушка рубана - 1 ст. ложка або

Редька - тоненькі скибочки

Перець - щіпка

Directions

1Зі зварених круто яєць видалити жовтки, які ретельно розтерти в сотейнику середньої величини. Додати оливки, рубані каперси, терту редьку і анчоуси; суміш добре вимішати. Заправити майонезом, йогуртом, перцем і знову вимішати.

2По 1 ст. ложці начинки обережно викласти на середину кожного яєчного білка. Бажано поставити яйця в холодильник як мінімум на 2 години, а перед подачею гарнірувати зеленню петрушки або скибочками редьки.

00:00