Яйця фаршировані по-тайськи

  ,   

25 Вересня, 2016

Ingredients

Яйця - 4 шт. великих

Свинина варена (нарубана) - 4 ст. ложки

Креветки (відварені, нарізані) - 4 ст. ложки

Соус рибний - 1 ч. ложка

Часник - 1 зубчик

Коріандр - 1.5 ст. ложки листя + гілочки для оформлення

Перець чорний мелений

Салат (листя) - дл

Directions

1Зробити з фольги 4 "гнізда", помістити в них яйця в вертикальному положенні, а потім виставити в паровий кошик. Встановити його на каструлю зі слабко киплячою водою на 1,5 хвилини. Зняти кошик з каструлі.

2Обережно видалити трохи шкаралупи з загострених кінців яєць. Кінчиком вузького гострого ножа зробити в білку кожного яйця невеликий глибокий отвір; зберегти шматочки вилученого білка.

3Злити з яєць рідкий жовток і білок в невелику чашку. Ретельно змішати зі свининою, креветками, рибним соусом, дрібно нарізаним часником, коріандром і перцем.

4Обережно нафарширувати яйця і заповнити отвори шматочками білка.

00:00