Коріандр - 1.5 ст. ложки листя + гілочки для оформлення
Перець чорний мелений
Салат (листя) - дл
Directions
1Зробити з фольги 4 "гнізда", помістити в них яйця в вертикальному положенні, а потім виставити в паровий кошик. Встановити його на каструлю зі слабко киплячою водою на 1,5 хвилини. Зняти кошик з каструлі.
2Обережно видалити трохи шкаралупи з загострених кінців яєць. Кінчиком вузького гострого ножа зробити в білку кожного яйця невеликий глибокий отвір; зберегти шматочки вилученого білка.
3Злити з яєць рідкий жовток і білок в невелику чашку. Ретельно змішати зі свининою, креветками, рибним соусом, дрібно нарізаним часником, коріандром і перцем.
4Обережно нафарширувати яйця і заповнити отвори шматочками білка.