Яйця, фаршировані різними начинками

  ,

24 Вересня, 2016

  • Cook: 30 mins

Ingredients

Яйця

Майонез

Гірчиця

Горіхи волоські

Гриби

Гусяча печінка

Зелений горошок

Ікра червона або чорна

Інжир

Квасоля стручкова

Кілька

Коньяк

Крабові палички

Креветки

Кукурудза

Лосось в олії

Масло вершкове

М'ясо криля

Маслини

Огірки солоні

Оливки

Оселедець

Печінка тріски

Печінковий паштет

Риба копчена

Рибні консерви в маслі

Сир

Сметана

Тунець

Цибуля зелена

Цибуля ріпчаста

Часник

Шинка

Зелень

Спеції

Сіль

Directions

1Зварити яйця круто (8-10 хвилин з моменту закипання води, при більш тривалій варці білок яйця робиться занадто твердим, а жовток втрачає своє яскраво-жовте забарвлення) і негайно опустити в холодну воду, інакше їх важко буде очистити від шкаралупи.

2Варені круто яйця акуратно очистити, порізати навпіл, вийняти жовток і начинити. У кожну начинку додати вийнятий з яйця жовток, сіль, перець, спеції, зелень за смаком.

3Начинка має бути в'язкою, накладати її так, щоб вийшло немов ціле яйце.

4Готові яйця покласти на листя зеленого салату або в спеціальну підставку для яєць у вигляді квітки. Зверху можна змастити майонезом, якщо в начинку його не додавали.

ВАРІАНТИ НАЧИНОК:

З ЦИБУЛЕЮ:

1жовток, обсмажена цибулю;

2жовток, зелена цибуля, розтерта з майонезом;

З СИРОМ:

1жовток, дрібно тертий сир, часник, майонез;

2жовток, тертий сир, майонез, дрібно порубані волоські горіхи, за бажанням - часник, прикрасити половинками волоського горіха;

З ГРИБАМИ:

1гриби, яєчний жовток, спеції, майонез;

2жовток, обсмажена на вершковому маслі цибуля, гриби краще обсмажені (наприклад, лисички), сметана;

3жовток, мариновані гриби зі смаженою цибулею;

4жовток, відварені сухі гриби зі смаженою цибулею і майонезом;

З РИБОЮ

1жовток, обсмажена цибулю, лосось в олії;

2жовток, обсмажена цибулю, печінка тріски;

3жовток, копчена риба;

4жовток, тунець з дрібно порізаними оливками;

5жовток, розтертий з майонезом оселедець;

6жовток, оселедцевий форшмак;

7кілечка, а зверху жовток, розтертий з майонезом;

8жовток, рибні консерви в маслі або натуральні з кропом;

9жовток, червона або чорна ікра;

10жовток, порізані відварені креветки, майонез, зверху прикрасити креветками;

11жовток, креветки, інжир, часник і майонез;

12жовток, м'ясо криля;

РІЗНЕ

1жовток, зварені і обсмажені печериці (білі гриби), шинка, смажена цибуля і майонез;

2жовток, дрібно порізана шинка, майонез, зелень;

3гусячу печінку нарізати тонкими скибочками і обсмажити разом з нарізаною кільцями цибулею; перемішати жовтки з вершковим маслом і соусом бешамель, заправити сіллю, чорним перцем і коньяком; фаршировані яйця полити зверху білим соусом;

4жовток, печінковий паштет;

5жовток, майонез, часник, дрібно порізані солоні огірки;

6жовток, терті солоні огірочки з гірчицею;

7жовток, протертий зелений горошок, майонез, спеції;

8жовток, протерта стручкова квасоля з банки, спеції;

9жовток, різані або протерті маслини, майонез;

10жовток, будь-який паштет;

11жовток, крабові палички, натерті на тертці, з кукурудзою та майонезом.

00:00