Яловичина відварна з айвою та гарбузом

    

11 Червня, 2017

100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Яловичина - 1 кг

Жир - 5 ст. ложок

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Айва - 100 г

Гарбуз - 100 г

Оцет 3% - 1 ч. ложка

Цукор - 15 г

Вода - 4 склянки

Кориця - 0,5 ч. ложки

Сіль

Directions

1Яловичину (бажано грудинку) нарізати невеликими шматочками й обсмажити на сковороді з декількома ложками жиру.

2Додати дрібно нарізану цибулю, очищену від шкірки та нарізану скибочками айву, потім додати нарізаний скибочками гарбуз, оцет, цукор, щіпку кориці і сіль. Все це залити водою і поварити до повної готовності м'яса (приблизно 2 години).

00:00