100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Яловичина - 1 кг
Жир - 5 ст. ложок
Цибуля ріпчаста - 2 шт.
Айва - 100 г
Гарбуз - 100 г
Оцет 3% - 1 ч. ложка
Цукор - 15 г
Вода - 4 склянки
Кориця - 0,5 ч. ложки
Сіль
Directions
1Яловичину (бажано грудинку) нарізати невеликими шматочками й обсмажити на сковороді з декількома ложками жиру.
2Додати дрібно нарізану цибулю, очищену від шкірки та нарізану скибочками айву, потім додати нарізаний скибочками гарбуз, оцет, цукор, щіпку кориці і сіль. Все це залити водою і поварити до повної готовності м'яса (приблизно 2 години).