Яловичина відварна з овочами страви з м'яса здорове харчування 11 Червня, 2017 100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Яловичина - 500 г Морква свіжа - 200 г Бруква - 100 г Капуста свіжа - 300 г Картопля - 450 г Соус сметанний - 150 г Сіль Перець Зелень Directions 1Яловиче м'ясо помістити в посуд, залити водою, довести до кипіння, зняти піну, посолити та варити майже до готовності. 2За 30 хвилин до закінчення варіння покласти нарізані дольками моркву та брукву і нарізану шашками капусту. 3Картоплю зварити окремо. 4Готове м'ясо нарізати впоперек волокон на скибочки та подати з овочами і сметанним соусом з цибулею, зеленню петрушки. 00:00