Яловичина відварна по-пекінськи

    

10 Червня, 2017

100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Яловичина - 500 г

Цибуля ріпчаста - 50 г

Зелена цибуля - 20 г

Горілка - 20 г

Імбир - 25 г

Петрушка - 25 г

Кріп - 25 г

Цукор - 15 г

Перець

Гвоздика

Кориця

Сіль

Бульйон курячий

Рис

Directions

1М'ясо яловичини нарізати великими кубиками, покласти в каструлю, залити водою і варити до напівготовності.

2Потім бульйон злити, залити м'ясо несолоним курячим бульйоном, додати горілку, імбир, кріп, цибулю, петрушку, духмяний перець, гвоздику, корицю, цукор, сіль і варити до готовності.

3При подачі покласти м'ясо в глибоку тарілку, залити бульйоном, в якому воно варилося, посипати дуже дрібно нарізаною зеленою цибулею. Окремо в піалі подати відварний рис.

00:00