м'ясна страва
м'ясна страва

Яловичина гостра

    

20 Вересня, 2016

365 блюд для аэрогриля

  • Cook: 1 hr 10 mins

Ingredients

Яловичина - 200 г грудинки з жиром

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Хліб житній - 1 скибочка

Аджика - 10 г

Цукор

Сіль

Directions

1Лук очистити та нарізати кільцями, скибочку житнього хліба без скоринки - невеликими кубиками, м'ясо - невеликими шматочками завдовжки 5 см.

2Частину нарізаної цибулі викласти на дно форми, зверху - нарізане м'ясо, перемішати з цибулею і хлібом, додати аджику і цукор.

3Залити м'ясо гарячою водою, закрити кришкою і поставити в аерогриль.

4Запікати при максимальній температурі і швидкості 45 хвилин, потім тушкувати до готовності при 180°C. Посолити.

00:00