Яловичина гостра страви з м'яса аерогриль 20 Вересня, 2016 365 блюд для аэрогриля Cook: 1 hr 10 mins Ingredients Яловичина - 200 г грудинки з жиром Цибуля ріпчаста - 2 шт. Хліб житній - 1 скибочка Аджика - 10 г Цукор Сіль Directions 1Лук очистити та нарізати кільцями, скибочку житнього хліба без скоринки - невеликими кубиками, м'ясо - невеликими шматочками завдовжки 5 см. 2Частину нарізаної цибулі викласти на дно форми, зверху - нарізане м'ясо, перемішати з цибулею і хлібом, додати аджику і цукор. 3Залити м'ясо гарячою водою, закрити кришкою і поставити в аерогриль. 4Запікати при максимальній температурі і швидкості 45 хвилин, потім тушкувати до готовності при 180°C. Посолити. 00:00