м'ясна страва
м'ясна страва

Яловичина зі сметанним соусом

    

22 Вересня, 2016

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 30 mins

Ingredients

Яловичина - 250 г філе

Цибуля - 75 г

Перець болгарський - 70 г

Морква - 1 шт.

Майонез - 70 мл

Сир - 50 г

Жир для смаження - 15 г

Зелень

Сіль

Перець мелений

Directions

1Лук і болгарський перець нарізати невеликими кубиками, моркву і сир натерти на середній тертці.

2М'ясо нарізати скибочками, злегка відбити, посолити. поперчити.

3Форму змастити жиром для смаження, викласти шарами цибулю, болгарський перець, моркву, м'ясо (?) та тертий сир. Залити майонезом, посипати зеленню.

4Борошно разом з перцем підсмажити на молоці і залити цим соусом м'ясо.

5Запікати в аерогрилі 30 хвилин при температурі 195°С.

00:00