Яловичина з грибами у горщиках
Яловичина з грибами у горщиках

Яловичина з грибами у горщиках

  ,   

11 Червня, 2018

Волшебные горшочки (Семь поварят)

Ingredients

Яловичина - 400 г м'якоті

Гриби сушені - 100 г

Масло топлене - 2 ст. ложки

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Картопля - 2 шт.

Сметана - 0,5 склянки

Кріп - 1 ст. ложка рубаної зелені

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Гриби замочити в холодній воді на 1 годину.

2Потім гриби відварити в цій самій воді, попередньо процідивши її. Бульйон процідити, гриби нарізати скибочками.

3Яловичину нарізати кубиками, обсмажити на маслі, додати дрібно нарізану цибулю та обсмажувати ще 2‑3 хвилини. Посолити.

4Покласти у горщики нарізану кубиками картоплю, гриби, яловичину, додати 0,5 склянки бульйону, сметану, зелень, посолити, поперчити і тушкувати в духовці ~ 40 хвилин.

00:00