Яловичина з грибами у горщиках страви з грибів, страви з м'яса духовка 11 Червня, 2018 Волшебные горшочки (Семь поварят) Ingredients Яловичина - 400 г м'якоті Гриби сушені - 100 г Масло топлене - 2 ст. ложки Цибуля ріпчаста - 1 шт. Картопля - 2 шт. Сметана - 0,5 склянки Кріп - 1 ст. ложка рубаної зелені Перець чорний мелений Сіль Directions 1Гриби замочити в холодній воді на 1 годину. 2Потім гриби відварити в цій самій воді, попередньо процідивши її. Бульйон процідити, гриби нарізати скибочками. 3Яловичину нарізати кубиками, обсмажити на маслі, додати дрібно нарізану цибулю та обсмажувати ще 2‑3 хвилини. Посолити. 4Покласти у горщики нарізану кубиками картоплю, гриби, яловичину, додати 0,5 склянки бульйону, сметану, зелень, посолити, поперчити і тушкувати в духовці ~ 40 хвилин. 00:00