Яловичина з овочами та сиром
Яловичина з овочами та сиром

Яловичина з овочами та сиром

    ,

17 Липня, 2018

Волшебные горшочки (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr 10 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Яловичина - 900 г м'якоті

Картопля - 600 г

Сир - 120 г

Бульйон м'ясний - 1/3 склянки

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Перець солодкий червоний - 2 шт.

Любисток рубаний - 3 ст. ложки

Олія - 1 ст. ложка

Оцет 3% - 1 ст. ложка

Сметана - 6 ст. ложок

Перець чорний горошком і мелений

Сіль

Directions

1М'ясо посипати сіллю, меленим перцем, скропити оцтом і олією та маринувати 30 хвилин у прохолодному місці.

2Мариноване м'ясо нарізати шматочками по 30‑40 г і обсмажити на олії.

3У горщики укласти м'ясо, на нього - нарізану кільцями цибулю, потім - нарізану кружальцями сиру картоплю, нарізаний соломкою солодкий перець, любисток, посолити, додати перець горошком, влити бульйон і тушкувати в духовці 30‑40 хвилин.

4Перед самою подачею полити м'ясо з овочами сметаною, посипати тертим сиром і запікати, доки сир не розплавиться.

00:00