Яловичина з овочами та сиром страви з м'яса висококалорійне, духовка 17 Липня, 2018 Волшебные горшочки (Семь поварят) Cook: 1 hr 10 mins Yields: 6 порцій Ingredients Яловичина - 900 г м'якоті Картопля - 600 г Сир - 120 г Бульйон м'ясний - 1/3 склянки Цибуля ріпчаста - 2 шт. Перець солодкий червоний - 2 шт. Любисток рубаний - 3 ст. ложки Олія - 1 ст. ложка Оцет 3% - 1 ст. ложка Сметана - 6 ст. ложок Перець чорний горошком і мелений Сіль Directions 1М'ясо посипати сіллю, меленим перцем, скропити оцтом і олією та маринувати 30 хвилин у прохолодному місці. 2Мариноване м'ясо нарізати шматочками по 30‑40 г і обсмажити на олії. 3У горщики укласти м'ясо, на нього - нарізану кільцями цибулю, потім - нарізану кружальцями сиру картоплю, нарізаний соломкою солодкий перець, любисток, посолити, додати перець горошком, влити бульйон і тушкувати в духовці 30‑40 хвилин. 4Перед самою подачею полити м'ясо з овочами сметаною, посипати тертим сиром і запікати, доки сир не розплавиться. 00:00