м'ясна страва
м'ясна страва

Яловичина «по-французьки»

    

16 Вересня, 2016

365 блюд для аэрогриля

  • Prep: 3 hrs
  • Cook: 1 hr

Ingredients

Яловичина - 800 г

Олія оливкова - 100 мл

Гірчиця в зернах - 50 г

Мед - 50 г

Лимон - 1 шт

Directions

1М'ясо нарізати шматочками товщиною близько 1 см, лимон - тонкими кружечками.

2М'ясо перекласти лимоном і залишити в холодному місці на 2-3 години.

3Потім часточки лимона вийняти, кожен шматочок м'яса рясно змастити оливковою олією.

4М'ясо і гірчицю шарами укласти в форму, змащуючи м'ясо медом.

5Готувати на середній решітці аерогрилю 1 годину при максимальній швидкості і температурі.

6Перед подачею соус злити і подавати в окремій соуснику.

00:00