Яловичина «по-французьки» страви з м'яса аерогриль 16 Вересня, 2016 365 блюд для аэрогриля Prep: 3 hrs Cook: 1 hr Ingredients Яловичина - 800 г Олія оливкова - 100 мл Гірчиця в зернах - 50 г Мед - 50 г Лимон - 1 шт Directions 1М'ясо нарізати шматочками товщиною близько 1 см, лимон - тонкими кружечками. 2М'ясо перекласти лимоном і залишити в холодному місці на 2-3 години. 3Потім часточки лимона вийняти, кожен шматочок м'яса рясно змастити оливковою олією. 4М'ясо і гірчицю шарами укласти в форму, змащуючи м'ясо медом. 5Готувати на середній решітці аерогрилю 1 годину при максимальній швидкості і температурі. 6Перед подачею соус злити і подавати в окремій соуснику. 00:00