м'ясна страва
м'ясна страва

Яловичина під сиром і майонезом

    

30 Листопада, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 2 hrs 10 mins

Ingredients

Яловичина - 400 г

Сир - 150 г

Майонез - 80 г

Картопля - 2 шт. середні

Часник - 2 зубчики

Помідори - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Олія

Перець

Сіль

Directions

1Яловичину нарізати смужками, відбити, посолити та поперчити. Викласти м'ясо в чашу мультиварки та обсмажити на олії в режимі «Випічка» 40 хвилин. Через 20 хвилин м'ясо перевернути.

2Цибулю очистити, нарізати півкільцями, картоплю та помідор - кружальцями. Часник дрібно нарізати. Викласти на м'ясо шарами підготовлені цибулю, помідор, часник і картоплю. посолити і поперчити.

3Сир натерти на тертці, змішати з майонезом і розподілити зверху останнього шару. Включити режим «Тушкування» на 1,5 години.

00:00